Апробації студентських наукових досліджень

У лютневому і березневому номері газети “Освітянське слово” опубліковано наукові дослідження бакалавринь Факультету філології “Формування національно-мовної особистості на уроках української мови” Слободян Тетяни та “Відомості з діалектології на уроках української мови” Чеховської Василини (науковий керівник – директорка нашого Інституту Валентина Ґрещук).

Ось як ділиться враженнями Тетяна Слободян:

“Щиро радію, бо сьогодні опублікували мою статтю в газеті «Освітянське слово». Вкотре переконуюся, що вступила на Факультет філології не без користі. Адже саме наші викладачі допомагають професійно та творчо зростати, не зупинятися на досягнутому. Найбільше вдячна Валентині Василівні, яка розкрила мій талант та продовжує його розвивати. Впевнена, що далі – більше! Як то кажуть, від ідеї до публікації – один крок!”

Переповнена емоціями і Василина Чеховська:

“Працюючи над курсовою роботою, бакалаврською, готуючись до звітної конференції, я зібрала надзвичайно цікавий матеріал і спробувала поділитися своїми здобутками. Надзвичайно вдячна своєму науковому керівникові Валентині Ґрещук, за величезну підтримку, натхнення працювати і не зупинятися на місці, і за те, що підказала мені один із шляхів апробації наукових досліджень, і як результат – моя перша стаття.  Укотре переконуюсь, що Факультет філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника дозволяє творчо розвиватися і навіть у період дистанційного навчання ми можемо плідно працювати, удосконалювати свої здібності. Далі ‒ тільки вперед з новими ідеями”.

Переглянути статті можна за посиланням:

https://www.ippo.if.ua/images/stories/Osvitjanske_slovo/2021/2-3.pdf

https://www.ippo.if.ua/images/stories/Osvitjanske_slovo/2021/4-5.pdf

Дуже корисними є апробації такого роду. Вітаємо дівчат та бажаємо подальших успіхів у науковій роботі!