Бережемо традиції

У рамках проходження виробничої навчально-виховної педагогічної практики під керівництвом директорки нашого Інституту Валентини Ґрещук бакалаврині Факультету філології Василина Тимінська, Оксана Блискун, Соломія Соломон та Ольга Гризак мали нагоду зустрітися із одинадцятикласниками ліцею №7 Івано-Франківської міської ради. Студентки провели бесіду про українські народні традиції, пов’язані із Великоднем – одним із найсвітліших та найбільших християнських свят. Ліцеїсти поділилися звичаями, які панують в їхніх сім’ях, а практикантки розповіли їм про цікаві традиції своїх країв.

Бакалаврині провели профорієнтаційну роботу зі старшокласниками і вкотре наголосили, що вибір професії – це вибір майбутнього. Ось як ділиться враженнями від проведеної роботи Василина Тимінська: “Сподіваємося, що ми змогли донести до учнів, чому варто обирати саме Факультет філології, бо студентське життя на ньому аж ніяк не назвеш одноманітним, а наші викладачі завжди роблять все для того, щоб випускники володіли всіма необхідними знаннями. Хочемо висловити подяку Валентині Василівні за чудову ідею, яку ми успішно змогли реалізувати”.

https://m.facebook.com/profile.php?id=100011318821480&ref=bookmarks

Студентка Лідія Попич організувала аналогічну роботу з учнями свого рідного Витвицького ліцею, розповівши про переваги навчання на Факультеті філології та закцентувавши увагу на важливій даті: 150-річчю з дня народження Василя Стефаника. Ліцеїсти із захопленням слухали цікаві факти з життя і творчості письменника та охоче розглядали стінгазету, яку створила бакалавриня власноруч.

Вітаємо дівчат із черговими звершеннями на викладацькій ниві та бажаємо успішної подальшої реалізації усіх творчих задумів!