Місяць незламності

Сьогодні, 24 березня, виповнився місяць, як наша держава чинить відчайдушний опір нахабному та безжальному російському загарбникові, що насмілився розгорнути масштабний наступ на всю Україну.

Місяць виснажливих боїв, місяць сліз, місяць втрат серед цивільних та величезних руйнувань на нашій святій землі. Місяць героїзму і звитяги наших захисників та захисниць, місяць незламності українського духу, місяць невпинної підтримки світового суспільства нашої благословенної боротьби за свободу і державність. Місяць, який відкрив нам істинні обличчя друзів, недругів та «тих, хто не визначився з відповіддю». Місяць, коли кожен українець, незалежно від походження, відчув справжнє єднання великої нації.

Ми вистояли, ми міцно тримаємося на ногах, ми стискаємо руки, створюючи через кордони і континенти живий ланцюг вільних людей, які відстоюють власну долю, власну державу, які стали на захист гуманізму і справжніх людських цінностей. Від 24 лютого відкрито нову сторінку новітньої історії світу, де в центрі глобальної уваги – Україна. І ми впевнено пишемо її українською мовою, дивуючи світ прикладом справжнього спротиву, демонструючи, що таке – козацький дух.

З нами – правда! З нами – наша співоча українська мова. З нами – підтримка численних поколінь наших предків, які мріяли про щасливу і вільну Україну. З нами – Бог і Всесвіт. Тримаймося, брати і сестри, борімося – поборемо кляту орду недолюдків, виженемо їх з нашої землі навіки!

Слава Україні! Слава героям! 🇺🇦