Успішне завершення асистентської практики магістрів

У рамках проходження асистентської практики студентів було організовано нараду, яка стала своєрідним підсумком виконаної роботи. Магістранти мали можливість показати свої знання та педагогічні здібності на викладацькій ниві. Під керівництвом директорки нашого Інституту практику проходила студентка групи Узмф-11 Тетяна Слободян.

Філологиня успішно проводила лекційні та практичні заняття у групі УМЛф-21 із дисципліни “Українська діалектологія”. Тетяна щиро зізнається, що бути викладачем надзвичайно відповідально: “Пригадується той перший урок, проведений мною в школі. Та сьогодні я маґістриня, викладач, а слухають мене не школярі, а доросла молодь – студенти”.

Усі студенти отримали колосальний досвід та змогу реалізувати себе як педагоги, пересвідчилися, що проходження асистентської виробничої практики – це надзвичайно важливий етап у становленні майбутнього викладача, а також подякували методистам кафедри за те, що допомогли реалізувати вдалі ідеї, дали корисні поради, поділилися важливим досвідом своєї педагогічної діяльності.