Триває виробнича навчально-виховна педагогічна практика

Під керівництвом директорки нашого Інституту Валентини Ґрещук студенти-третьокурсники денної та заочної форм навчання продовжують проходити практику у закладах загальної середньої освіти, застосовуючи усі свої педагогічні вміння та навички. Задоволеними й емоційно наснаженими є і самі практиканти, і учні, і методисти, які систематично відвідують заняття. 

Ірина Копинець провела свій перший відкритий онлайн-урок на тему ” Двокрапка і тире при узагальнювальних словах” з учнями 5 класу навчально-виховного комплексу «Широківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Виноградівської міської ради Закарпатської області. Бакалавриня похвалила учнів за їхню уважність, спостережливість, уміння працювати в онлайн режимі, а також подякувала усім присутнім за слушні зауваження, рекомендації та підтримку.

Ангеліна Зіняк також провела урок з української мови у ліцеї №7, під час якого учні засвоїли та закріпили тему “Займенник”. Досвід був надзвичайно цікавим та приємним.

Олеся Петрів провела відкритий урок з української мови на тему «Дієприкметниковий та дієприслівниковий звороти» у 8-Б класі. “Вдячна усім за відгуки, коментарі та поради щодо моєї роботи. Також вдячна моєму 8-Б за те, що такі активні, щирі та розумні учні. Ця практика ще раз переконала, що я зробила правильний вибір, вступивши на Факультет української філології. Адже мова – то серце народу: гине мова – гине народ (Іван Огієнко)”, – відзначає філологиня.

Вітаємо дівчат із черговими звершеннями на викладацькій ниві та бажаємо успішного подальшого проходження практики!